foto

Eva Borušovičová

  • nar. 5.1.1970 (49 let)
    Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Karlovy Vary IFF

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam) - divadelní hra
2009 Jánošík - Pravdivá historie
1997 Modré z nebe

Režijní filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2001 Vadí nevadí
2000 Amálka, ja sa zbláznim! (TV film)
1997 Modré z nebe
1996 100 percentne čistá láska (TV film)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace