foto

Sophie Duez

  • nar. 6.10.1962 (56 let)
    Nice, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Barbecue
2010 Vzdálená čtvrť
2009 Associés, Les (TV film)
2007 Les Murs porteurs
2001 Sophie Rousseau, la vie avant tout: Nature mortelle (TV film)
Sudbata kato pluh
2000 Été des hannetons, L' (TV film)
1999 Fleurs de sel (TV film)
N'oublie pas que tu m'aimes (TV film)
Voleur de coeur (TV film)
1997 Dobrodruhem proti své vůli (TV film)
1996 Flics de choc: La dernière vague (TV film)
1995 Ce que savait Maisie (TV film)
Entre ces mains-là (TV film)
La Flache
1992 Holozän
1990 Víra v násilí
1988 In extremis
1987 Sécurité publique
1986 Nenávidím herce
Trn v srdci
1985 Histoire en marche: Les prisonnières, L' (TV film)
1984 Pochod ve stínu

TV seriály

2017 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 Ligne noire, La (TV seriál)
2001 Sophie Rousseau: La vie avant tout (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
Commandant Nerval (TV seriál)
Femme de la forêt, La (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Passeur d'enfants (TV seriál)
1994 Aventures dans le Grand Nord (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
1987 Černý stín Vesuvu (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace