foto

Julian Farino

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Dítě v pravý čas (TV film)
2014 Marvellous (TV film)
2012 40 (TV film)
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
2003 Byron (TV film)
2002 Flesh and Blood (TV film)
1999 The Last Yellow

TV seriály

2015 Hráči (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © Home Box Office (HBO)
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 2 - Evan T. Reilly (scenárista), Dwayne Johnson (herec), Omar Benson Miller (herec), John David Washington (herec), Julian Farino (herec), Jazmyn Simon (herečka), Rob Corddry (herec)
    01:46
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace