foto

Elizabeth Regen

  • nar. 12.3.1975 (43 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elizabeth se narodila v New Yorku. Její filmový debut přišel v roce 1994, kdy se na obrazovce poprvé objevila ve filmu LEON. Elizabeth zde hrála sestru hlavní protagonistky Mathildy (Natalie Portman). Její postava byla v úvodní části filmu zabita. Elizabeth pokračovala rolemi ve filmech jako FREE COUNTRY THE MOVIE (1996) a SNAPPED (1998). Poté se objevila jako Sandra Reynoldsová ve třech epizodách seriálu BIG APPLE v roce 2001. V témže roce se objevila jako hostující hrečka i v jedné z epizod seriálu ZÁKON A POŘÁDEK. V témže roce hrála také ve filmové roli a to ve vedlejší roli ve filmu LÁSKA PO ZLÉM po boku Adriena Brodyho. V roce 2002 se Elizabeth před kameru postavila jen jednou, a to v jedné z epizod seriálu SEX VE MĚSTĚ. V roce 2003 propůjčila svůj hlas Sindee Huttonové pro videohru CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, založenou na stejnojmenném seriálu.

V září roku 2003 se poprvé objevila v seriálu WHOOPI v jeho pilotní epizodě. Byla jedním ze čtyř stálých členů hereckého štábu tohoto seriálu a v letech 2003 – 2004 se objevila v roli Rity Nashové, kulturně nezakořeněné přítelkyně Courtney Rae, celkem ve 22 epizodách. V roce 2004 si Ellen zahrála roli Maggie Shayové ve filmu LOOKING FOR KITTY a v tomtéž roce se objevila v jedné z epizod seriálu TŘETÍ HLÍDKA.

Rok 2005 konečně přinesl Elizabeth hlavní roli Laury Del Vecchiové ve filmu PARTING WORDS. Tento film byl oceněn jako nejlepší film na filmovém festivalu na Lond Islandu a Elizabeth byla nominována na cenu pro nejlepší herečku na festivalu v Hobokenu. Rok 2006 byl jejím pracovně nejvytíženějším. Objevila se ve dvou epizodách seriálů MODERN MAN a SO NOTORIOUS, zahostovala si také v jedné epizodě seriálu CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION a mohli jsme ji vidět také ve sportovní komedii BEER LEAGUE a ve filmu NAIL POLISH. V roce 2007 si zahrála v kriminálním seriálu THE BLACK DONNELLY´S. V roce 2009 ji můžeme vidět jako Katherine ve filmu THE FALLEN FAITHFUL nebo jako Angii Ghilardiovou v seriálu SHERRI.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marilyn: Zombie Hunter
2015 Jim & Jane
2008 Parting Words
2006 Nail Polish
Pivní liga
2004 Looking for Kitty
2001 Láska po zlém
1998 Snapped
1994 Leon

TV seriály

2014 Nešika (TV seriál)
Girl Rules (S04E18)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Na poslední chvíli (S08E07)
Velký třesk (S08E06)
2009 Sherri (TV seriál)
2007 American Body Shop (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Modern Men (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Alone Again, Naturally (S06E02)
2003 Whoopi (TV seriál)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Miluji komedie (S05E08)
2001 Big Apple (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bronx Cheer (S11E16)
1993 CityKids (TV seriál)

TV pořady

1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace