foto

Jake Hanson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ocas tygra
2019 Spider-Man: Daleko od domova
The Last Black Man in San Francisco
V kraji vína
Vždycky budeš moje možná
2018 Ant-Man a Wasp
Venom
2017 Running Wild
2016 American Wrestler: The Wizard
2015 Steve Jobs
Untitled NBA Project (TV film)
2002 Těžký zločin

TV seriály

2019 Fosse/Verdonová (TV seriál)
Me and My Baby (E03)
Modern Love (TV seriál)
The Village (TV seriál)
I Have Got You (E10)
Výstřední společnost (TV seriál)
Období malých ústupků (E08)
New Amsterdam (TV seriál)
Sanctuary (S01E17)
Bull (TV seriál)
Leave It All Behind (S03E14)
Miliardy (TV seriál)
American Champion (S04E09)
Černá listina (TV seriál)
Marko Jankowics (č. 58) (S06E08)
2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sbohem (S02E13)
Krabice polaroidů (S02E12)
Paní ministryně (TV seriál)
Winter Garden (S05E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pouta (S09E09)
2016 OA (TV seriál)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Schizofrenzy (S02E02)
2012 Ženy s nožem (TV seriál)

Dokumentární

2019 #LoveOneAnother
2015 Den, kdy jsem téměř zemřel (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 #LoveOneAnother

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky