foto

Rebecca Manley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lady Macbeth
2013 Sobecký obr
1997 Dear Nobody (TV film)

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
The Moorside (TV seriál)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Tough Love (S04E02)
2011 Monroe (TV seriál)
This Is England '88 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Dolphin Quest (S09E04)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky