foto

Miroslav Málek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rudý kapitán
2014 Martini Shot (studentský film)
2013 Zem je guľatá (studentský film)
2012 Momo (studentský film)
2008 Veľký rešpekt
2006 Ábelův černý pes (studentský film)

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Labyrint srdca (E07)
Láska nad jazerom (E05)
Inšpektor (E03)
další epizody (5)
Sestričky (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Pravda (E15)
Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
To neuděláš! (S01E07)
2016 Poldové v akci (TV seriál)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Diéta (E08)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Nevinní (TV seriál)
Nová stopa (E09)
Aféry (TV seriál)
Jedna žena nestačí (S02E05)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace