foto

Jason Spevack

  • nar. 1997
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Henry ze zkumavky
2010 Ramona
2008 Jarní úklid s.r.o.
2007 Tvář anděla
2006 Hollywoodland
Molly - příběh z druhé světové války (TV film)
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
Fanaticky zamilován
The Life and Hard Times of Guy Terrifico
Tohle u nás neděláme (TV film)
2004 Griffinovic Vánoce (TV film)
Heaven Is a Place That Starts with 'H'
Pravidla lásky (TV film)
2003 Stalker
Terminal Venus
The School

TV seriály

2013 Cracked (TV seriál)
How the Light Gets In (S01E01)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
I Want You Back (From the Dead) (S01E09)
Children Shouldn't Play with Undead Things (S01E08)
Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
Hicks (S01E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vytočte M jako Murdoch (S04E08)
2010 Dino Dan (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The God of Commerce (S03E05)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
Talk to Me (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Monday Report (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky