foto

Oliver Tobias

  • nar. 6.8.1947 (71 let)
    Curych, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Scott Marshall
    44 Perryn Road
    London
    W3 7NA

Herecká filmografie

Filmy

2016 Open My Eyes
2012 Eldorado
2008 Hunkeler macht Sachen (TV film)
2007 Rosamunde Pilcher: Křídla naděje (TV film)
Smrt v lepší společnosti (TV film)
2005 Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
2004 Method
2003 Don't Look Back!
2001 Der Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria (TV film)
1999 Alec to the Rescue
Darkness Falls
Medvědí vodopády
1998 Brylcreem Boys, The
Candy
Správný ženský (TV film)
1997 Breeders
Diana & Me
Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 Past Into Present
Savage Hearts
1995 Milostná rošáda (TV film)
Vendetta
1994 Eurocops - Drei Mädchen (TV film)
Harlequin 4 - Nedozpívaná ukolébavka (TV film)
Nexus
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1992 Un démon sur l'épaule (TV film)
1991 Poslední zápas
1988 The Choice
1987 Diamantová cesta
Entführung aus dem Serail, Die (TV film)
Král valčíků
1986 Cobra Mission
Dangerous Kind of Love, A (TV film)
1985 Mata Hari
1984 Last Video and Testament (TV film)
1983 Hříšnice
1979 Arabské dobrodružství
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1978 The Stud
1977 Ein Glas Wasser (TV film)
Ježíš Nazaretský (TV film)
1975 Bůh král
King Arthur, the Young Warlord
Won't Write Home Mom, I'm Dead (TV film)
1971 Addio, fratello crudele
Zloděj koní
When the Devil Rides Out

TV seriály

2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2005 Schöni Uussichte (TV seriál)
1999 Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
1997 Verschollen in Thailand (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1993 Alessio (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
Novinář (TV seriál)
1987 Adventurer (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Opatské sídlo (S01E02)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1976 Luke's Kingdom (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)

Dokumentární

2014 Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films
2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung - a.z.
2003 The 100 Greatest Musicals (TV film)
2001 Heart-throbs of the 70s (TV film)
2000 Mozart in Turkey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace