foto

François Bouvier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 La Bolduc
2015 Paul à Québec
2005 Miss Rosnička (TV film)
Poslední šance
1999 Zimní příběhy
1993 Les pots cassés
1988 Les matins infidèles
1984 Jacques et novembre

TV seriály

2016 Ruptures (TV seriál)
2011 30 Vies (TV seriál)
2006 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2001 Tribu.com (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
Urgence (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1984 Jacques et novembre

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ Darzac (S08E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky