foto

Jeff Bryan Davis

  • nar. 6.10.1973 (46 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Holiday Hell
2015 Amigo Undead
2013 Doin' It Yourself (TV film)
2012 My Funny Valentine
2010 Uncle Nigel (TV film)
2008 Killer Pad
Madness of Jane, The (TV film)
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The
2005 Awesometown (TV film)
2004 Channel 101 (TV film)
Trespassing
Twigger's Holiday
2002 Robot Bastard!
2001 House of Cards (TV film)
1999 Úterky s Morriem (TV film)

TV seriály

2017 Rick a Morty (TV seriál)
The Ricklantis Mixup (S03E07)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Harmonquest (TV seriál)
Zase máme plný dům (TV seriál)
The Legend of El Explosivo (S01E06)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Nečekaný obrat (S02E09)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Sepulveda (E17)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Mongolian Beef (S02E08)
2007 Bad Dad (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Joan of Arf (S02E02)
Batteries (S01E06)
Muffin' Man (S01E05)
2005 House of Cosbys (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Moral Orel (TV seriál)
Yacht Rock (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a premiéra (S01E14)
2004 Laser Fart (TV seriál)
2003 Computerman (TV seriál)
Happy Family (TV seriál)
On the Spot (TV seriál)
2001 Downer Channel, The (TV seriál)
2000 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Halloween (S03E05)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Harmontown

Host

TV pořady

2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
2011 Drew Carey's Improv-A-Ganza (TV pořad)
2004 Green Screen Show (TV pořad)
1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky