foto

Andrew Goldberg

  • nar. 17.3.1978 (41 let)
    White Plains, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Griffinovi (TV seriál)
3 Acts of God (S12E13)
2013 Griffinovi (TV seriál)
No Country Club for Old Men (S11E22)
Roads to Vegas (S11E21)
Farmer Guy (S11E20)
další epizody (14)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
Friends Without Benefits (S11E07)
Lois Comes Out of Her Shell (S11E06)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Big Mouth (TV seriál)
Jsem normální? (S02E01)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Ejakulace (S01E01)
Griffinovi (TV seriál)
Foxx In The Men House (S16E02)
2016 Griffinovi (TV seriál)
Inside Family Guy (S15E04)
2015 Griffinovi (TV seriál)
Roasted Guy (S13E16)
2014 Griffinovi (TV seriál)
Herpe, the Love Sore (S12E16)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Loterijní horečka (S10E01)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Halloween v Quahogu (S09E04)
Dial Meg for Murder (S08E11)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Business Guy (S08E09)
Kdo je bez viny (S07E09)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Věřte, nevěřte, Joe má našlápnuto (S06E03)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Big Mouth (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2019 Big Mouth (TV seriál)
Super tlamy (S03E11)
Skandální odhalení: muzikál! (S03E10)
Testy (S03E09)
další epizody (11)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Oddělení puberty (S02E10)
Líbej nebo sdílej (S02E09)
Temná strana prsu (S02E08)
další epizody (10)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Porno dimenze (S01E10)
Přežil jsem Jessiho bat mitzvah (S01E09)
K tomu mě nenuť (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Griffinovi (TV seriál)
Herpe, the Love Sore (S12E16)

Host

TV pořady

2019 Dressing Funny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky