foto

Ebon Moss-Bachrach

  • nar. 17.8.1978 (40 let)
    Amherst, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ebon se narodil 17. srpna 1978 v USA. Navštěvoval střední školu Amherst Regional High School v Massachusetts a vystudoval Columbia University. Žije s fotografkou Yelenou Yemchuk. Ebon začínal s rolemi v seriálech - a to hlavně ZÁKON A POŘÁDEK, poté se mu naskytla šance se objevit i ve filmu a to v komedii TAKOVÁ ZVLÁŠTNÍ RODINKA, kde mu byla přidělena menší rolička. Následovaly další menší roličky ne zrovna v úspěšných filmech.

V roce 2003 se ale objevil ve filmu ÚSMĚVY MONY LISY, kde si zahrál vedlejší roli a to přítele jedné z děvčat. Následovala role ve filmu MŮJ SVĚT nebo ZIMNÍ SLUNOVRAT. V roce 2005 mu byla udělena znova vedlejší role a to ve filmu STEALTH : PŘÍSNĚ UTAJENÁ MISE, kde se objevil po boku Jamie Foxxe nebo Jessicy Biel. Potom následovalo několik seriálů, než si zahrál bratra Alexe ve filmu DŮM U JEZERA z roku 2006, kde mu bylo dáno více prostoru.

Další jeho snímek byl např. AMORŮV ÚLET nebo film TEN VEČER kde se objevil vedle opravdu hvězdných osobností. V roce 2008 se mu naskytla možnost si zahrát ve dvou seriálech, bohužel opět jednu z vedlejších rolí, která není moc důležitá. Určitě je škoda, že zatím nedostal tolik prostoru se prosadit.

Hana "Aknah" Kalivodová

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Big Take
2017 Projekt Tokio
2014 The Grey Matter
Za láskou do Paříže
2013 Gods Behaving Badly
2012 Lola Versus
Pojďte si hrát
2011 Higher Ground
2009 Breaking Upwards
Une Aventure new-yorkaise (TV film)
Zašlá sláva Marca Pease
2007 High Falls
Holka z předměstí
Ten večer
2006 Amorův úlet
Champions
Dům u jezera
Live Free or Die
2005 Road
Stealth: Přísně tajná mise
The Dying Gaul
2004 Point&Shoot
Poster Boy
Zimní slunovrat
2003 Death of a Dynasty
Můj svět
Úsměv Mony Lisy
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
2001 Never Again
Svatý boj
Taková zvláštní rodinka
1999 Smrt milionáře (TV film)

TV seriály

2019 NOS4A2 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 The Punisher (TV seriál)
Memento Mori (S01E13)
Home (S01E12)
Danger Close (S01E11)
další epizody (13)
Girls (TV seriál)
Full Disclosure (S06E06)
Painful Evacuation (S06E04)
Hostage Situation (S06E02)
další epizody (4)
2016 Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Milostné příběhy (S05E09)
Cesta domů (S05E08)
další epizody (8)
Lovci zločinců (TV seriál)
Heslo (S05E12)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Další nejistota (S02E09)
Sami a beze strachu (S02E07)
Dlouhá cesta (S02E06)
další epizody (6)
Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Potíže s tátou (S04E09)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
další epizody (8)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
SOS (S01E07)
Počítání mrtvých (S01E03)
Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Hra (S03E10)
další epizody (5)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Priorita (S02E16)
2009 Médium (TV seriál)
The First Bite Is the Deepest (S05E17)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Pokusný objekt (S01E05)
John Adams (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Informátor (S08E01)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)

Dokumentární

2007 Chicago 10
1999 Independent Lens (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace