foto

David Lascher

  • nar. 27.4.1972 (47 let)
    Scarsdale, New York, USA

Biografie

David Scott Lascher se narodil v Scarsdale (NY) matce psychoterapeutce a otci právníkovi. Má tři sestry (Alexandru, Carly a Lauru). V šestnácti letech opouští NY a stěhuje se do LA. V roce 1988 se objevuje v nepříliš úspěšném projektu NBC DOWN DELAWARE ROAD, ze kterého rychle odchází. V roce 1989 dostává roli v sitcomu HEY, DUDE. Během natáčení odchází zpět do NY, aby dokončil školu.

Po návratu do LA je obsazen NBC do seriálu A FAMILY FOR JOE, ten však nemá dlouhého trvání. Následují role v televizních seriálech ABC (LIFE GOES ON, FULL HOUSE, ROSEANNE,..). V letech 1991 - 1992 hraje v BH 90210. V roce 1992 dostává roli Vinnieho Bonitardi v seriálu KVÍTKO, která mu přináší popularitu. V seriálu končí v roce 1995. O rok později ho můžeme vidět jak Joshe v PRAŠTĚNÉ HOLCE a o tři roky později ve stejnojmenné roli v SABRINĚ, MLADÉ ČARODĚJNICI.

V roce 1996 debutuje v celovečerním filmu Ridleyho Scotta BÍLÁ SMRŠŤ. Během devadesátých let natáčí televizní filmy: ZACHRAŇTE NAŠE DĚTI (1993), ZVRÁCENÁ TOUHA (1996), ZÁHADNÁ ŽENA: VYKOUPENÍ (2006) a další.

V letech 1995 - 1999 byl ženatý s herečkou Jesiccou Watsonovou. V roce 1999 se oženil s Jill London, s níž má dvě děti.

elzmar

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Boat Builder
2011 South
2009 Stále a navždy (TV film)
2008 Starlet
2006 Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2002 Alikes (TV film)
1998 Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
1997 Call to Remember, A (TV film)
1996 Bílá smršť
Kidz in the Wood (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1994 Oběti zloby (TV film)
1993 The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)
Waiter, The
1991 She Says She's Innocent (TV film)
1990 Blossom (TV film)

TV seriály

2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
I Fall to Pieces (S06E22)
The Whole Ball of Wax (S06E20)
I, Busybody (S06E18)
další epizody (12)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
Thin Ice (S06E06)
další epizody (17)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Some of My Best Friends Are Half-Mortal (S05E08)
The Halloween Scene (S05E06)
You Can't Twin (S05E04)
další epizody (14)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
Love Means Having to Say You're Sorry (S04E09)
Aging, Not So Gracefully (S04E08)
další epizody (5)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
Woops! (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Pozvání do klubu (S01E19)
1991 Roseanne (TV seriál)
Vegas Interruptus (S03E19)
Plný dům (TV seriál)
Daruji sestru (S05E03)
1990 A Family for Joe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1989 Hey Dude (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Sister

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Sister

Host

TV pořady

1989 MMC (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky