foto

Issa Daurov

  • nar. 7.10.1974 (46 let)
    Beslan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 12 časov (TV film)
2015 Dojti do ručki
2013 Komanda

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
2017 Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Paděnije (S03E04)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
Vizit k Minotavru. Časť 3 (E03)
Vizit k Minotavru. Časť 2 (E02)
další epizody (4)
Šaman (TV seriál)
Volk iz odinočki (S03E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pat (S16E07)
2015 Něvskij (TV seriál)
Konflikt intěresov (S01E04)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Vystrel (S01E20)
Razobščenije (S01E17)
další epizody (10)
Čuma (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Bolšoj kuš (S01E75)
Šef (TV seriál)
Pravilnoje rešenije (S03E13)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Korotkoje zamykanije (S15E04)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Posledňaja naděžda (E07)
Čempion goroda (E06)
Podozrenije (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Grenlandija (E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kapkan dlja opera (S14E05)
2013 Full Circle (TV seriál)
Lestnica v něbesa (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Čužoj (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky