foto

Marija Lavrova

  • nar. 14.10.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Duše špióna
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
1986 Krasnaja strela
1984 Tri procenta riska

TV seriály

2018 Odin (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2015 Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Korotkoje zamykanije (S15E04)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Skelet v podvale (E14)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Česť mundira (S13E06)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Dolžnik (S05E15)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
2009 Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Skandal v blagorodnom semejstve (S07E20)
1988 Chleb - imja suščestvitělnoje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky