foto

Stephen Whittaker

  • nar. 28.6.1947
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.2.2003 (55 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 The Rocket Post
2003 Sons and Lovers (TV film)
2001 The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
1998 Life for a Life, A
1997 Stone Cold
Stone, Scissors, Paper (TV film)
Tangier Cop
1995 Hearts and Minds (TV film)
1993 Closing Numbers
1990 Portrait of a Marriage (TV film)

TV seriály

2000 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
I mrtví vraždí (S05E01)
1998 Grafters (TV seriál)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt v oblacích (S04E02)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Dokumentární

1995 Killing Me Softly (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Pevnost
1979 Amíci
1977 Great Gundown, The
1973 I Escaped from Devil's Island
1972 Bury Me an Angel
1969 Cudnost
1968 Up the Junction
1967 Panu učiteli s láskou

TV seriály

2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Moving Finger (S01E09)
Out of the Unknown (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Eye of the Beholder (S01E22)

Dokumentární

2009 Remembering Nigel