foto

Ilana Goldschmidt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Der Anfang von etwas (TV film)
Rosamunde Pilcher: Meine Cousine, die Liebe und ich (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nevěsta mého bratra (TV film)
2018 Rosamunde Pilcher - Wo dein Herz wohnt (TV film)
Rosamunde Pilcher: Otcovo dědictví (TV film)
2017 Inga Lindström: Dům u jezera (TV film)
Rosamunde Pilcher: Jako z daleké hvězdy (TV film)
Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
2016 Inga Lindström: Láska žije dál (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska mezi jahodami (TV film)
2015 Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
Inga Lindström: Hotel u jezera (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska, zloděj a diamanty (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nečekaná láska (TV film)
2014 Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
Utta Danella: Pražské tajemství (TV film)
2008 Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
2002 Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1993 Barmherzige Schwestern

TV seriály

2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Last Shaman
2009 Planeta plná plastů
2005 Surviving the Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky