foto

Jürgen Winkelblech

  • nar. 1970
    Landau, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Tatort - Lakritz (TV film)
2016 Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
Nur eine Handvoll Leben (TV film)
Verräter (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
Vertraue mir (TV film)
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2013 Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
2009 Mensch Kotschie
2007 Volně podle plánu
2004 Nachbarinnen
2003 Befreite Zone
2001 Happy End
2000 39 ½
Alles mit Besteck
Die Abenteurerin (studentský film)

TV seriály

2012 Místo činu (TV seriál)
Zlatý náramek (S01E854)
Holky na odpis (S01E853)
2011 Místo činu (TV seriál)
Zwischen den Ohren (S01E810)
1990 Achterbahn (TV seriál)

Dokumentární

2010 Na stupních vítězů
2007 Punk im Dschungel
2005 Die Butler - Die Kunst des Dienens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky