foto

Jeremy Strong

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Serenity
2017 Detroit
Velká hra
2015 Black Mass: Špinavá hra
Sázka na nejistotu
2014 Selma
Soudce
Čas beznaděje
2013 Nemocnice Parkland
2012 Dívka na útěku
Lincoln
Robot a Frank
2010 Romantici
2009 Contact High
Otcohra
The Messenger
2008 Humboldt County
Stalo se

TV seriály

2018 Succession (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Mystérium sexu (TV seriál)
The Eyes of God (S04E10)
Night and Day (S04E09)
Topeka (S04E08)
další epizody (9)
2013 Mob City (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
A More Perfect Union (S04E21)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Obětní beránek (S02E17)
Ochranný štít (S02E16)
Stříbrná kulka (S02E15)
další epizody (4)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace