foto

Ernesto Alterio

  • nar. 25.7.1970 (50 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Crónica de una tormenta
Původ neznámý
Te quiero, imbécil
Un mundo normal
2019 Lo dejo cuando quiera
Výhody cestování vlakem
2018 La sombra de la ley
2017 Perfectos desconocidos
2016 Rumbos
2015 Incidencias
2014 Sexo fácil, películas tristes
2013 Gente en sitios
¿Quién mató a Bambi?
2012 La montaña rusa
2011 Amigos...
Ivanův sen
Utajené dětství
2010 Čtvrteční vdovy
2009 7 pasos y medio
2008 Déšť
Rivales
2005 2 lados de la cama, Los
Between Ourselves
Hermanas
Metoda
2004 Muertos comunes
Semen, una historia de amor
2003 Fotbalové dny
Nedovtipní
2002 Balancín de Iván, El
Deseo
Druhá strana postele
2001 Buñuel y la mesa del rey Salomón
Desaliñada
Luna hraje o život
2000 Kasbah
Yoyes
1999 Cuarteto de La Habana
Diablo en el paraíso, El
Los lobos de Washington
1998 Los años bárbaros
Nespavost
1997 A mí quién me manda meterme en esto
Dos por dos (TV film)
1996 Bouřlivá láska
Mi nombre es sombra
Tengo una casa
1995 Belmonte
Boutique del llanto, La
Morirás en Chafarinas
Short Walk, The
1993 Divoké tango, životní příběh Tanguita
El joven Picasso (TV film)
1992 Zabít Elizabeth

TV seriály

2020 Někdo musí zemřít (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Šéf šéfů (S01E07)
Poslední hranice (S01E06)
Kolumbijská spojka (S01E05)
další epizody (6)
Holky na drátě (TV seriál)
17. kapitola: Čas (S03E01)
2017 Holky na drátě (TV seriál)
Kapitola 16: Nevinnost (S02E08)
Kapitola 15: Příležitosti (S02E07)
Kapitola 14: Osamělost (S02E06)
další epizody (8)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2015 Narcos (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
2006 Vientos de agua (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky