foto

Vitali Makarov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Compulsive Liar
2018 Siberia
2017 matka!
2014 Tah pěšcem
2012 Pee-Wee: Zima, která změnila můj život
2009 Grande ourse - La clé des possibles
2006 4th Life, The
2004 Den poté
2002 Rollerball
1999 Laura Cadieux... la suite
1995 Orjol i reška

TV seriály

2018 Léo (TV seriál)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
Prezident v pořadí (TV seriál)
The Beaverton (TV seriál)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 Helix (TV seriál)
2001 Emma (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky