foto

Reki Amada

  • nar. 3.2.1964 (56 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ta chung ča
2011 Rengó kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
2008 Happî furaito
2006 První láska
Sakuran
2005 Bókoku no aegis

TV seriály

2018 Dele (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Dear Sister (TV seriál)
Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
2006 Ii onna (TV seriál)
2005 Umizaru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky