foto

Michael J. Pagan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Řetězová zpráva
2009 Mississippi Damned
2008 Navěky silný
Příběhy z temnoty
Švindl na druhou
2007 Noc v domě hrůzy
2006 Gang v útoku
Neviditelné zlo
2005 Gospel
2000 Up, Up, and Away! (TV film)
1998 Anděl smrti
Nevinný výlet
Rusty
Vrazi v domě (TV film)
1997 Alien Avengers (TV film)
1995 Černý škorpion (TV film)

TV seriály

2011 Drsná Harry (TV seriál)
Američtí snílci (S01E07)
Prime Suspect (TV seriál)
A Gorgeous Mosaic (E10)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Trust Me (S01E06)
Odložené případy (TV seriál)
Debatní kroužek (S07E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bez východiska (S09E17)
2006 Žralok (TV seriál)
Love Triangle (S01E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ve službě vlasti (S05E10)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Bang (S04E03)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
One on One (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Řetězová zpráva

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Řetězová zpráva

Host

TV pořady

1993 WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky