foto

Jiří Laštovka

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Život přede mnou
2007 Dítě hvězdy (TV film)
Chyťte doktora
2001 Giro di vita (TV film)

TV seriály

2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E11)
Rudyho má každý rád (TV seriál)
Dáša je nemocná (E07)
2014 Clona (TV seriál)
Stopaři (E06)
1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace