foto

Daniel Barone

  • nar. 21.8.1965 (53 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Día que me amen, El
2001 Amor en Moisés Ville, Un
1999 Alma mía
1998 Cohen vs. Rosi
1997 Mafiánští policisté

TV seriály

2015 Signos (TV seriál)
2014 Guapas (TV seriál)
2013 Farsantes (TV seriál)
2011 El puntero (TV seriál)
2010 Para vestir santos (TV seriál)
2009 Epitafios 2 (TV seriál)
Tratame bien (TV seriál)
2005 Hombres de honor (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Locas de amor (TV seriál)
2001 Culpables (TV seriál)
2000 Primicias (TV seriál)
1999 Vulnerables (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Silvia Prieto

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace