foto

Mats Eldøen

  • nar. 22.3.1983 (37 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hjelperytteren
2018 Kravička Klára
2014 Beatles
2011 Molo
2008 Ledová smrt II
Max Manus
Tlouštík Rino
2006 Marie a její muži

TV seriály

2020 Ambassadøren (TV seriál)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Håp og svindel (E06)
Dirdal valley (E05)
69 meters dyp (E04)
další epizody (5)
2014 Trio (TV seriál)
2012 NAV, Norway (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky