foto

Oral Norrie Ottey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Swords and Sceptres: The Rani of Jhansi
The Village in the Woods
2015 Danny and the Human Zoo (TV film)
2010 Báječný život po životě
2006 Magnolia (TV film)
Pitva mimozemšťana
The Outsiders (TV film)
2005 Angell's Hell (TV film)
2004 Milý Frankie
2000 Není nad Jimmyho
Nikomu nevěř!
1999 Endurance
Plunkett & Macleane
1998 Macbeth (TV film)
1997 Jump the Gun
Twin Town
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
1993 Bhaji na pláži

TV seriály

2020 Dopis pro krále (TV seriál)
Když vychází krvavý měsíc (E06)
Spirála (E05)
Bouřkové mraky připlouvají (E01)
2019 The Rook (TV seriál)
2018 Save Me (TV seriál)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Mou láskou je pomsta (S01E10)
Prozrazení (S01E07)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
The Secret (TV seriál)
Tina and Bobby (TV seriál)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
My Brothers Keeper (S01E08)
The Charm Offensive (S01E07)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Vykázáni (TV seriál)
2014 The Driver (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Cesta vzhůru (S03E06)
2012 Homefront (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
Muž beze cti (S02E07)
Bohové staří a noví (S02E06)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Královská cesta (S01E02)
Zima se blíží (S01E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
An Unhelpful Aid (S01E06)
Spot the Difference (S01E05)
2010 Accused (TV seriál)
Alison's Story (S01E06)
Kenny's Story (S01E05)
Frankie's Story (S01E02)
další epizody (4)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Sunshine (TV seriál)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Bod zlomu (E07)
Carentan (E03)
1993 Bedna (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2008 Království Surikat: Příběh začíná
1985 28 Up (TV film)
1980 Strike! (TV film)
1963 World in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky