foto

Johanna Lazcano

  • nar. 14.12.1983 (36 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tills Frank skiljer oss åt
2013 Fjällbackamorden: Strandridaren (TV film)
2011 Maria Wern - Černý motýl
2006 Když padne soumrak
2003 Sprickorna i muren

TV seriály

2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky