foto

Christian Bako

  • nar. Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Undercover Grandpa
2010 Nostrum
2009 Sweet Karma
Werewolves: The Dark Survivors (TV film)
2006 Hvězdný záskok

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Render (S02E15)
Charm School (S02E06)
2017 Salvation (TV seriál)
From Russia, With Love (S01E08)
Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Noční střelba (S01E06)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Moo Shu to Go (S01E05)
2015 12 opic (TV seriál)
Paradox (S01E12)
Dark Matter (TV seriál)
Episode Nine (S01E09)
The Expanse (TV seriál)
The Big Empty (S01E02)
2014 Defiance (TV seriál)
The Opposite of Hallelujah (S02E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Špion, který se vrátil (S07E15)
2013 Cracked (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Rookie Blue (TV seriál)
Kostlivci ve skříni (S04E06)
2012 State of Syn (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2007 Urban Legends (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ztracený ráj (TV seriál)
2006 Historky z podsvětí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace