foto

Wim Opbrouck

  • nar. 1969
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All of Us
2018 Cobain
2017 De dag dat mijn huis viel
Najděte tu malou mrchu a hoďte ji do řeky
Oude liefde
Saint Hubert
2016 Isra en het magische boek
2015 Café Derby
Ventoux
2014 Bowling Balls
W. - Witse de film
2013 Nahoře je ticho
2011 Het varken van Madonna
Isabelle
2010 Badpakje 46
Frits en Freddy
Vreemd bloed
2009 Pod kůži
2008 Passages
2007 Ideální partie
2003 Verder dan de maan
2002 Holčička
Nefast voor de feestvreugde 3 (TV film)
2001 Nefast voor de feestvreugde 2 (TV film)
2000 Iedereen beroemd!
Nefast voor de feestvreugde (TV film)
1999 Kaas
Man van staal
Vergeten straat
1996 Elixir d'Anvers
1995 Manneken Pis
Walhalla
1993 Ad Fundum
Beck - De gesloten kamer
1992 Kiekeboe: Het witte bloed

TV seriály

2019 Dag Sinterklaas (TV seriál)
2018 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Fenix (TV seriál)
2014 Albert II (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (7)
2009 Annie MG (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Eiland, Het (TV seriál)
2002 Bende van Wim, De (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
Stille waters (TV seriál)
2000 Grote boze wolf show, De (TV seriál)
In de Gloria (TV seriál)
1999 Peulengaleis, Het (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Making of 'Boven is het Stil'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky