foto

J. Alex Brinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Léto 84
2016 Rufus (TV film)
2015 The Advocate (TV film)
2011 Restless City

TV seriály

2021 All Rise (TV seriál)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (12)
2020 All Rise (TV seriál)
The Peril of the Plea (S02E05)
Bad Beat (S02E04)
Sliding Floors (S02E03)
další epizody (15)
2019 All Rise (TV seriál)
The Joy from Oz (S01E11)
Dripsy (S01E10)
How to Succeed in Law Without Really Re-Trying (S01E09)
další epizody (11)
2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol Omega (S03E10)
David (S03E09)
Archive (S03E08)
další epizody (9)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Simon (S02E11)
Aktualizace (S02E09)
Uran-235 (S02E06)
další epizody (7)
Útěk z vězení (TV seriál)
Věznice Ogygia (S05E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Bishop (S01E09)
další epizody (7)
iZombie (TV seriál)
Physician, Heal Thy Selfie (S02E12)
Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2015 iZombie (TV seriál)
Zombie Bro (S02E02)
Lovci duchů (TV seriál)
The Things They Carried (S10E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky