foto

Stephen Belber

  • nar. 22.3.1967 (52 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Why Should White Guys Have All the Fun?
2018 O.G.
2014 Shoda
2008 Management
Things We Know, The
2006 Drifting Elegant - scénář, divadelní hra
2002 Projekt Laramie - scénář, divadelní hra
2001 Přiznání - scénář, divadelní hra

TV seriály

2004 Zachraň mě (TV seriál)
Inches (S01E08)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Appearances (S04E19)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Popular (S03E16)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Shoda
2008 Management

Producentská filmografie

Filmy

2018 O.G.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Drifting Elegant
2002 Projekt Laramie

TV seriály

2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Man Enough (S02E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky