foto

Terry Sweeney

  • nar. 23.3.1950 (69 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Pros and Cons
1995 Bombmeister
Kouzelný ostrov

TV seriály

2019 Politik (TV seriál)
Atentát na Paytona Hobarta (E06)
2018 American Crime Story (TV seriál)
Vzestup (S02E07)
Na dně (S02E06)
2014 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
All Aboard the Love Train (S03E20)
1995 Platypus Man (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Switch (S06E11)
1994 Something Wilder (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Shag
1987 Love at Stake

TV seriály

2004 Hvězdné hádky (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky