foto

Valentina Ikkert

  • nar. 14.5.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ně ždali
2018 Děň do
1983 Sreď běla dňa

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Zloveščaja nachodka (S02E17)
2017 Komissarša (TV seriál)
Most (TV seriál)
Oskolki (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Vystrel (S01E20)
Očeň složnyj děň (S01E14)
Žalosť (S01E04)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Litějnyj (TV seriál)
Elixir bessmertija (S08E25)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Relikt (S12E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Surrogatnaja ljubov (S12E24)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky