foto

Michail Samochvalov

  • nar. 21.10.1951
    Kirsanov, Tambovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 1.4.2017 (65 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zoluška
2009 Atentát na Stalina (TV film)
Gastarbeitr
Zapreščennaja realnosť
2008 Admirál
2007 Begljanki
Medvěžja ochota
2006 Fartovyj
Žesť
2005 Fart
2004 Četyre taksista i sobaka

TV seriály

2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Prizrak (E07)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Ljubov i smerť (E02)
Kurator (E01)
Lesnik (TV seriál)
Lesnyje braťja (S02E17)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Podstava (S04E07)
Ment v zakoně (TV seriál)
Žizň za žizň (S05E04)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Rasplata (S02E24)
SK (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Dolgaja rasplata (S07E22)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Svidětěl (S01E01)
2009 Admiral (TV seriál)
Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
Vzroslyje igry (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bomba dlja bizněsmena (S02E01)
Špionskije igry (TV seriál)
Něoficialnaja versija (E08)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Putějcy (TV seriál)
Kurjer (S01E02)
Sled (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Graffer (S04E10)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Molodoj volkodav (TV seriál)
V kruge pervom (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky