foto

Craig T. Nelson

  • nar. 4.4.1944 (76 let)
    Spokane, Washington, USA

Zajímavosti o tvůrci (5)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dámský klub
Úžasňákovi 2
2016 Zlato
2015 Zocelovací kúra
2011 Surfařka
2010 Manažeři
2009 Návrh
2007 Ledově ostří
2005 Adventures of Mr. Incredible, The
Základ rodiny
2004 Úžasňákovi
2001 All Over Again
2000 Lebky
Lovkyně (TV film)
Špinavá záležitost (TV film)
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1998 Netvor (TV film)
1997 Vrtěti psem
Vysoká hra
Ďáblův advokát
1996 Duch minulosti
Ještě na to máme!
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1994 Půlnoční chodec (TV film)
Ride with the Wind (TV film)
Vezmi mě znovu domů (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Dva životy jedna smrt (TV film)
1991 The Josephine Baker Story (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Velký detail (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
Turner a Hooch
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 Action Jackson
Ich und Er
1987 Rachel River
Červená Karkulka
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)
Poltergeist II
The Ted Kennedy Jr. Story (TV film)
1984 Call to Glory (TV film)
Vražedná pole
1983 Muž, žena a dítě
Ostermanův víkend
Silkwoodová
Správná hra
1982 Paper Dolls (TV film)
Poltergeist
1981 Chicago Story (TV film)
Inmates: A Love Story (TV film)
Murder in Texas (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Blázni ve vězení
Promise of Love, The (TV film)
Vojín Benjaminová
Zuřivost (TV film)
Záhadný vzorec
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
1974 Flesh Gordon
1973 Křičí, Drakula, křičí
1971 The Return of Count Yorga

TV seriály

2021 Pixar Popcorn (TV seriál)
Cookie Num Num (E10)
Malý Sheldon (TV seriál)
Crappy Frozen Ice Cream and an Organ Grinder's Monkey (S04E09)
2020 Malý Sheldon (TV seriál)
A Musty Crypt and a Stick to Pee On (S04E05)
Bible Camp and a Chariot of Love (S04E04)
Graduation (S04E01)
další epizody (9)
2019 Malý Sheldon (TV seriál)
A Secret Letter and a Lowly Disc of Processed Meat (S03E21)
Polévka mládeže a klubíčko lží (S03E10)
The Sin of Greed and a Chimichanga from Chi-Chi’s (S03E08)
další epizody (5)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Slavnostní slib (S01E13)
Tajemství (S01E11)
Pozvání (S01E09)
další epizody (5)
Famílie (TV seriál)
May God Bless and Keep You Always (S06E13)
We Made It Through the Night (S06E12)
Let's Go Home (S06E11)
další epizody (4)
2014 Famílie (TV seriál)
Lean In (S06E09)
Aaron Brownstein Must Be Stopped (S06E08)
These Are the Times We Live In (S06E07)
další epizody (21)
2013 Famílie (TV seriál)
All That's Left Is the Hugging (S05E10)
Election Day (S05E09)
The Ring (S05E08)
další epizody (14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodinný podnik (S03E23)
2012 Famílie (TV seriál)
What to My Wondering Eyes (S04E11)
Trouble in Candyland (S04E10)
You Can't Always Get What You Want (S04E09)
další epizody (18)
2011 Famílie (TV seriál)
Missing (S03E11)
Mr. Honesty (S03E10)
Sore Loser (S03E09)
další epizody (23)
2010 Famílie (TV seriál)
Happy Thanksgiving (S02E10)
Put Yourself Out There (S02E09)
If This Boat Is a Rockin' (S02E08)
další epizody (23)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Zaplať (S05E25)
Minulost, přítomnost a vražda (S05E21)
Večírek skončil (S05E15)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a konec 2/2 (S08E16)
Pan Monk a konec 1/2 (S08E15)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Randy je kápo (S03E09)
další epizody (4)
2004 Policejní okrsek (TV seriál)
Something Borrowed, Something Bruised (S04E22)
Open Season (S04E21)
Ten Thirty-Three (S04E20)
další epizody (11)
2003 Policejní okrsek (TV seriál)
The Voice Inside (S04E11)
Hollow Spaces (S04E10)
In God We Trust (S04E09)
další epizody (23)
2002 Policejní okrsek (TV seriál)
Small Packages (S03E10)
Return of the King (S03E09)
Free-Fire Zone (S03E08)
další epizody (22)
2001 Ano, drahoušku (TV seriál)
Jimmy's Jimmy (S01E13)
Policejní okrsek (TV seriál)
Thursday (S02E10)
Cop Hunt (S02E09)
Tug of War (S02E08)
další epizody (23)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
The Santa Wars (S01E10)
Pot Scrubbers (S01E09)
The Jackal (S01E08)
další epizody (10)
1989 Coach (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
1979 How the West Was Won (TV seriál)
The Rustler (S03E02)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on the Run (S02E23)
Wonder Woman (TV seriál)
The Deadly Sting (S03E03)
1973 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Mary Richards and the Incredible Plant Lady (S03E24)

Dokumentární

2002 Curse of Poltergeist: The E! True Hollywood Story (TV film)
1998 Fifty, The (TV seriál)
1997 Directors: Norman Jewison, The
1993 Ultimate Driving Challenge, The (TV film)
1982 The Making of 'Poltergeist' (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

Host