foto

Israel Elejalde

  • nar. 10.12.1973 (45 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Amarás sobre todas las cosas
Muž tisíce tváří
Plan de fuga
2015 Sicarivs: La noche y el silencio
2014 Magická dívka
2013 Gente en sitios
2005 Tajemná moc

TV seriály

2019 45 ot/min (TV seriál)
Poslední song (E13)
Soutěž (E12)
Nabídka (E11)
další epizody (13)
2017 Traición (TV seriál)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
2012 Toledo (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El inspector de paja (S05E07)
La naturaleza del escorpión (S05E06)
La noche del comisario (S05E05)
2007 Herederos (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky