foto

Oleg Judin

  • nar. 3.11.1962 (57 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O lásce - pouze pro dospělé
2015 Vakantna žizň šef-povara
2013 Osobyj slučaj

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
Sekta (TV seriál)
2018 Mesť na děsert (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Česť (S02E79)
Zolotaja Orda (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Staroje ružjo (S04E01)
Advokat (TV seriál)
Po mestam stojať (S09E10)
Po semejnym obstojatělstvam (S09E05)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
Posle mnogich bed (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Koroleva igry (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Cena ljubvi (TV seriál)
Mirt obyknovennyj (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Sviridovy (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Igra vserjoz (S06E07)
Pjatnickij (TV seriál)
Adaptacija (S03E04)
Ment v zakoně (TV seriál)
Klub po intěresam (S07E01)
2012 Něravnyj brak (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky