foto

Rolf von Sydow

  • nar. 18.6.1924 (95 let)
    Wiesbaden, Hesensko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Charlotte Link - Das Haus der Schwestern (TV film)
Křišťálová princezna (TV film)
Rosamunde Pilcher: Šťastná náhoda (TV film)
2001 Ein Stück vom Glück (TV film)
2000 Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)
1999 Rackové ve větru (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Kouzlo lásky (TV film)
1998 Männer sind was Wunderbares - Nicht ganz schwindelfrei (TV film)
1997 Der Testfahrer (TV film)
Dvě sestry (TV film)
Heiß und kalt (TV film)
Rosamunde Pilcher: Cena lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Vítr naděje (TV film)
1996 Jarní vánice (TV film)
1995 Milostná rošáda (TV film)
Mraky na obzoru (TV film)
Spící tygr (TV film)
1994 Kolotoč života (TV film)
Schönsten Geschichten mit Heinz Rühmann, Die (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)
1992 Wiedersehen in Kanada (TV film)
1989 Bangkok Story
1988 In guten Händen
1987 Evelyn und die Männer oder 'Wie Hund und Katz' (TV film)
Fälscher, Der (TV film)
Laus im Pelz (TV film)
1986 Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
1985 Der Schiedsrichter (TV film)
In Amt und Würden (TV film)
Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)
1984 Abgehört (TV film)
1983 Jak by se vám to líbilo ?
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1982 Sonny Boys (divadelní záznam)
1981 Ein sturer Bock (TV film)
Keine Angst vor Verwandten! (TV film)
Schützling, Der (TV film)
Zug nach Manhattan, Ein (TV film)
1980 Aller guten Dinge sind drei (TV film)
Místo činu - Mrtví necestují zbytečně (TV film)
Pygmalion (TV film)
Weekend (TV film)
1977 Achsensprung (TV film)
Teerosen (TV film)
1975 6 Zimmer Sonnenseite (TV film)
Ohnmächtige Pferd, Das (TV film)
Tatort - Tod eines Einbrechers (TV film)
1974 Du Land der Liebe (TV film)
Tatort - Playback oder die Show geht weiter (TV film)
1973 Tatort - Das fehlende Gewicht (TV film)
Tatort - Kressin und die zwei Damen aus Jade (TV film)
1971 Eine unwürdige Existenz (TV film)
Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)
1970 Das Mädchen meiner Träume
Minister und die Ente, Der (TV film)
1969 Ein Charleston für Lady Mac' Beth (TV film)
Verlogene Akt, Der
1968 Flachsmann als Erzieher (TV film)
Heim und Herd (TV film)
Meinungsverschiedenheiten (TV film)
1967 Blut floss auf Blendings Castle (TV film)
Ich will Mjussow sprechen (TV film)
Lord Arthur Saviles Verbrechen (TV film)
Unser Herr Diener (TV film)
1966 Das Experiment (TV film)
Das Leben in meiner Hand (TV film)
Das Missgeschick, ein Lord zu sein (TV film)
Der Floh im Ohr (TV film)
Die Tage und Nächte der Beebee Fenstermaker (TV film)
Minister gesucht (TV film)
Quadrille (TV film)
Wie wär's, Monsieur? (TV film)
1965 Das Karussell (TV film)
Man soll den Onkel nicht vergiften (TV film)
Olivia (TV film)
1964 Amouren (TV film)
Kennen Sie Heberlein? (TV film)
1963 Der eingebildete Doktor (TV film)
Die Nacht der Schrecken (TV film)
Hasenklein kann nichts dafür (TV film)
Nacht des Schreckens, Die (TV film)
1962 Dicke Luft
Typisch Lucy
Warten auf Dodo (TV film)
1961 Das nasse Leben : Erinnerungen einer Brustschwimmerin (TV film)
1960 ...und noch frech dazu!
1954 Zehn kleine Negerlein

TV seriály

1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Die schöne Wilhelmine (TV seriál)
1980 Liebe ist doof (TV seriál)
1977 Kette, Die (TV seriál)
1972 Stadt ohne Sheriff (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Wie ein Blitz (TV seriál)
1969 Bitte recht freundlich, es wird geschossen (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1964 Die Gäste des Felix Hechinger (TV seriál)
Unsere große Schwester (TV seriál)

Dokumentární

1963 Waren Sie schon in...? (TV seriál)

TV pořady

1968 Express (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1985 In Amt und Würden (TV film)
1984 Bali (TV film)
1980 Grüne Vogel, Der
1975 Insel der Krebse, Die (TV film)
1974 Tatort - Gefährliche Wanzen (TV film)

Dokumentární

2010 Kolaborovali s nacisty (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1976 Die neuen Leiden des jungen W. (TV film)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky