foto

Gerald Durrell

  • nar. 7.1.1925
    Jamshedpur, Indie
  • zem. 30.1.1995 (70 let)
    Saint Helier, Jersey, Normanské ostrovy, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 O mé rodině a jiné zvířeně (TV film) - kniha
1979 Talking Parcel, The (TV film) - kniha

TV seriály

2019 Durrellovi (TV seriál) - kniha
Epizoda 6 (S04E06) - kniha
Epizoda 5 (S04E05) - kniha
Epizoda 4 (S04E04) - kniha
další epizody (6)
2018 Durrellovi (TV seriál) - kniha
Epizoda 8 (S03E08) - kniha
Epizoda 7 (S03E07) - kniha
Epizoda 6 (S03E06) - kniha
další epizody (8)
2017 Durrellovi (TV seriál) - kniha
Epizoda 6 (S02E06) - kniha
Epizoda 5 (S02E05) - kniha
Epizoda 4 (S02E04) - kniha
další epizody (6)
2016 Durrellovi (TV seriál) - kniha
Epizoda 6 (S01E06) - kniha
Epizoda 5 (S01E05) - kniha
Epizoda 4 (S01E04) - kniha
další epizody (6)
2000 Fantastic Flying Journey (TV seriál) - kniha
1991 Podivuhodné příběhy Šimona a Penelopky (TV seriál) - kniha
1987 My Family and Other Animals (TV seriál) - kniha
1983 Rózka je mi rodina (TV seriál) - kniha
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál) - povídka
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Vydra Tarka

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 The Wild Life of Gerald Durrell (TV film) - a.z.
2002 Timeshift (TV seriál) - a.z.
1995 Gerald Durrell (TV film) - a.z.
1987 Adventure (TV seriál)
1985 Průzkumník (TV seriál)
1968 Catch Me a Colobus (TV seriál)
1967 The World About Us (TV seriál)
1963 Two in the Bush (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 The Dame Edna Experience (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1962 Animal Magic (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky