foto

Fabián Pizzorno

  • nar. Belgrano, Argentina

Herecká filmografie

Filmy

1986 Perros de la noche

TV seriály

2016 Tres veces Ana (TV seriál)
2014 Tierra de Reyes (TV seriál)
2013 Pasión Prohibida (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
Se dice amor (TV seriál)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
2003 Te amaré en silencio (TV seriál)
1998 Como vos & yo (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky