foto

Jamie Kaler

  • nar. 14.9.1964 (55 let)
    Hooksett, New Hampshire, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frozen Peas
The Lady Killers
2014 Sister
Teacher of the Year
2013 Promo Life (TV film)
The Wicked
2007 Dračí války
Memory Thief, The
2006 Dead & Deader (TV film)
2005 Game Time
Zpátky do školy
Základ rodiny
2004 Španglicky snadno a rychle
2003 Sketch Pad 2 (TV film)
2001 Dodgeball
Tag, The
2000 Carnivale
1998 Vítejte v Hollywoodu
1997 Party Crashers, The

TV seriály

2018 Rytířská skvadra (TV seriál)
2017 Return of the Mac (TV seriál)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Six Figures (TV seriál)
2010 5minutová komediální hodinka Jeffa Lewise (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
2009 Cubed (TV seriál)
2006 Heist (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
2004 Significant Others (TV seriál)
2003 Married to the Kellys (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)

Dokumentární

2007 Blue Collar Comedy: The Next Generation (TV film)

Host

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 Live at Gotham (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky