foto

Amelia Crowley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Man Who Invented Christmas
2016 Out of Innocence
2011 Smrt superhrdiny
2009 Pohanský rituál
2004 Zakletá Ella
2003 The Halo Effect
1997 Byl jsem dole

TV seriály

2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2018 Holky z Derry (TV seriál)
2017 Malé ženy (TV seriál)
2016 Bridget & Eamon (TV seriál)
2014 The Walshes (TV seriál)
2013 The Widower (TV seriál)
2009 Val Falvey TD (TV seriál)
2006 Stardust (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 Poslední výstup (TV seriál)
2000 Paths to Freedom (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Finbar's Class (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky