foto

Justice Leak

  • nar. 1.9.1979 (40 let)
    Montgomery, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Godzilla II Král monster
Patsy & Loretta (TV film)
2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Heart, Baby
2016 Birthday Cake
2015 Rezistence
2014 Me
2013 Implanted
2010 The Etiquette Ninjas
2009 Balancing the Books
2007 Síla slova
2006 Death of Seasons
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Chosen
Jack O'Lantern

TV seriály

2019 Bažináč (TV seriál)
Loose Ends (E10)
Long Walk Home (E08)
The Price You Pay (E06)
Fantastická výchova (TV seriál)
ČÁST 109: Bouřlivák (E09)
ČÁST 107: Proč to zvracení? (E07)
ČÁST 106: Superkámoši (E06)
další epizody (5)
2018 Supergirl (TV seriál)
Ahimsa (S04E04)
2017 Valor (TV seriál)
About-Face (E08)
Blurred Lines (E07)
2016 Preacher (TV seriál)
Finish the Song (S01E09)
South Will Rise Again (S01E05)
Powers (TV seriál)
Chasing Ghosts (S02E08)
Requiem (S02E06)
Shaking the Tree (S02E05)
další epizody (7)
2015 Powers (TV seriál)
F@#K the Big Chiller (S01E10)
Aha Shake Heartbreak (S01E08)
You Are Not It (S01E07)
další epizody (7)
Supergirl (TV seriál)
Stronger Together (S01E02)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Natvrdo (S02E02)
Upíří deníky (TV seriál)
Day One of Twenty-Two Thousand, Give or Take (S07E01)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Porážka (S05E01)
2013 Dark Secrets (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
The Dress (S01E09)
2008 Za svitu měsíce (TV seriál)
What's Left Behind (E15)
Odložené případy (TV seriál)
Dny slávy (S06E01)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky