foto

Goran Grgic

  • nar. 17.11.1965 (55 let)
    Osijek, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 General
Ufuraj se i pukni
Zagrebacki Ekvinocij
2018 F20
Koja je ovo država!
2017 Anka
Lavina
2015 Perfektní den
2014 Unterwegs mit Elsa (TV film)
2012 Cvjetni trg
Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
2011 Duh babe Ilonke
Fleky
Lea a Darija
2009 U zemlji cudesa
2008 Ničí syn
Zapamtite Vukovar
2007 Kradljivac uspomena
Moram spavat', andjele
2006 Libertas
2005 Lopovi prve klase
Mrtvi kutovi (TV film)
Snivaj, zlato moje
2004 Duga mracna noc
2003 Ispod crte
Jezdec
2002 Ne dao Bog veceg zla
2001 Ajmo zuti (TV film)
Kraljica noci
Polagana predaja
Sami
Za nepřátelskou linií
2000 Nebo sateliti
1999 Bogorodica
Garcia
Transatlantik
Četverored
1998 Tri muskarca Melite Zganjer
1997 Rusko meso
1995 Gospa
Mrtva tocka (TV film)
Olovna pričest (TV film)
1994 Cijena zivota
1992 Zlatne godine
1991 Fragmenty

TV seriály

2019 Drugo ime ljubavi (TV seriál)
Drzavni sluzbenik (TV seriál)
2017 Ko te sisa (TV seriál)
Strážce hradu (TV seriál)
2016 Novine (TV seriál)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
2010 Tito (TV seriál)
2008 Stipe u gostima (TV seriál)
Sve će biti dobro (TV seriál)
2007 Dobre namjere (TV seriál)
Operacija Kajman (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
Bibin svijet (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Luda kuca (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
2000 Nasi i vasi (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky