foto

Mate Gulin

  • nar. 29.6.1942 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alba
2018 Koja je ovo država!
Osmi povjerenik
2017 Anka
More
2016 Na druhé straně
Nekoukej mi do talíře
2015 Perfektní den
2014 Happy Endings
2013 Majstori
2009 Vjerujem u andjele
2005 Co je muž bez kníru?
2003 Jezdec
1990 Karneval, andjeo i prah
1988 Nevlastní bratři
Trideset konja (TV film)
1981 Miluj, miluj, ale neztrácej hlavu
1980 Čekatel na životní příležitost

TV seriály

2011 Lařina volba (TV seriál)
Loza (TV seriál)
2008 Stipe u gostima (TV seriál)
2002 Novo doba (TV seriál)
1988 Zagrljaj (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dopis otci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky