foto

Zdeněk Pecha

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
2011 Lidice
50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2009 Herbert v ringu (TV film)
2008 Rudý baron

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Samota (S01E02)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace