foto

Zdeněk Pecha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chodec (amatérský film)
2019 Nabarvené ptáče
2017 Milada
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
Lidice
2009 Herbert v ringu (TV film)
2008 Rudý baron

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Samota (S01E02)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)

Dokumentární

2020 11 barev ptáčete

Režijní filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)