foto

Jacques Cortal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Aubaine, L' (TV film)
Quand je vois le soleil
1992 Tatínek a nikdo jiný (TV film)
1990 La femme fardée
1981 Špinavá záležitost

TV seriály

1992 Maigret (TV seriál)
1991 Dobrodruzi z Rio Verde (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Quand je vois le soleil
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1992 Tatínek a nikdo jiný (TV film)

TV seriály

1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky