foto

Jiří Valšuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen (TV film)
1997 O vílách Rojenicích (TV film)
1991 F - E - D - A (TV film)
1988 Nejen v těchto dnech (TV film)
1986 Moře nikdy neuvidím (TV film)
1985 Putování za měsíční nitkou (TV film)
Tchyně (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Odrazit se ode dna (S02E18)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Zimní zkoušky (E07)
1986 Gottwald (TV seriál)
Generální tajemník (E01)
1982 Tak se ptám (TV seriál)
Kvůli mně přestane (E08)
Samé jedničky (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky